Jdi na obsah Jdi na menu
 

4. výstava ZO ČSCH Valašské Klobouky

1. 7. 2016

11889631_807447442710125_8311273575535672232_n.jpg

 

Vážení přátelé, chovatelé.

V uplynulém víkendu, ve dnech 22. - 23.8.2015, proběhla naše IV.výstava drobného zvířectva, která snad zpříjemnila víkend jak nám chovatelům, tak i veřejnosti, která má  o chov zvířat zájem třeba jen pasivní.

Bylo vystaveno 106 kusů holubů, 71 kusů králíků a 39 voliér drůbeže .Mimo to bylo vystaveno okrasné ptactvo (výstavní andulky př.Havlíka,Papoušek nádherný př.Maňase Jardy a Milana Kostky,Rosely žlutolící př.Tkáče.Pap.zpěvavý př P.Matúšů mlch,Rosely žlutohlavé př.Matúšů P.st.) a mnoho dalších, jistě krásných papoušků. Nechyběla moc hezká morčata sester Havlíkových.

Kromě odborně posuzované výstavy, bylo taky možné shlédnout výstavu kaktusů. Hezkou ukázku předvedla naší veřejnosti mladá slečna ze Štěpánova u Olomouce se cvičenými králíky tzv. KRÁLIČÍ HOP  a myslím že velký úspěch sklidili psovodi z kynologockého klubu ze Slavičína se svými psími miláčky.

Počasí nám přálo, občerstvení bylo zajištěno v dostatečné míře a taktéž tombola byla bohatá.

Tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat všem sponzorům, kteří přispěli věcnými dary do tomboly, firmě De-heuz za poskytnutá krmiva pro vystavená zvířata

a Městu Val.Klobouky které bylo hlavním sponzorem výstavy a v neposlední řadě všem vystavovatelům a návštěvníkům, bez kterých by žádná z podobných akcí neměla potřebnou úroveň.

Z řad návštěvníků byla výstava hodnocena velmi  kladně, což je příjemným oceněním pro nás pořadatele a zároveň výzvou pro další ročníky.

Poděkování patří všem členům naší ZO ČSCH, kteří se zůčastnili příprav a pomohli při organizaci celé akce.

Ještě jednou díky a těšíme se na další shledání, např. u příležitosti naší výstavy, kterou pořádáme v příštím roce a na kterou vás již nyní co nejsrdečněji zveme.

                                   

                                          smiley yes